Kraftige LED-arbejdslamper i høj kvalitet

Hos AJ Produkter finder man et godt udvalg af arbejdslamper til blandt andet kontor, værksted eller over bord, hvor man har brug for at kunne se små detaljer. Med LED-arbejslampen MOTION får man en perfekt arbejdslampe til montering over arbejdsborde. Arbejdslampen er lille og kraftig med en LED-pære på 25 W. MOTION arbejdslampen har desuden en lang lystid.
Med bordbelysningen i 4 W får man en lille og effektiv arbejdslampe med et medfølgende monteringssæt. Arbejdslampen med LED-pære er nem at montere på arbejdsbordet, og man får en god belysning. Det er et energibesparende og klimavenligt alternativ med lang levetid. LED-arbejdslampen er markeret med energiklasse A+, hvilket gør den meget miljøvenlig – derfor kan man købe den med god samvittighed.

Arbejdslamper til kontor

Vores LED-arbejdslamper kommer i forskellige modeller. Arbejdslampen MOTION har en 25 W pære, hvilket er det højeste i vores sortiment, da 50 W LED-arbejdslamper ikke typisk er nødvendige i kontormiljøer. Med vores udvalg af praktiske arbejdslamper finder man nemt en arbejdslampe, der passer godt til arbejdspladsen. Uanset om man leder efter en lille eller stor arbejslampe, har vi en god løsning til jeres specifikke behov.
Er man på udkig efter kraftige arbejdslamper til kontor, værksted eller anden type virksomhed, har vi her hos AJ Produkter en god løsning i vores store sortiment. Vi har en variation af arbejdslamper til blandt andet væg og loft. Vi har både billige og dyrere arbejslamper, alt efter hvilken grad af kvalitet og funktionalitet man er på udkig efter.

Magnet arbejdslamper til væg

Den fleksible og bøjelige magnet arbejdslampe har et skrapt lys. Den bøjelige arm giver arbejdslampen en fleksibel anvendelse. Den giver en kraftig punktbelysning ved montagearbejde og maskiner. Arbejdslampen leveres med en LED-pære, som har en rigtig god batteritid, er miljøvenlig og har et lavere energiforbrug.
Pæren består af meget solide komponenter, der tåler stød såvel som vibrationer bedre end glødepærer og fluorescerende pærer. Holdbarheden gør således LED-arbejdslampen til et optimalt valg til mere barske arbejdsmiljøer. Køb en praktisk LED-arbejdslampe til kontoret og få effektiviseret arbejdsdagen.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe