Bord i trapez form

Trapezformede skoleborde er noget, man ser mere og mere i de danske klasseværelser. Disse borde kaldes også trapezborde, og navnet tager udgangspunkt i netop en trapez, som er en firkant, men hvor den ene af de to langsider er længere end den anden.
Et bord i trapezform giver mulighed for at indrette klasseværelset fleksibelt, og således kan bordet eksempelvis placeres i hjørner. Sætter man to trapezborde sammen har man et sekskantet bord, hvor seks elever altså potentielt kan sidde og arbejde sammen om et projekt.
Er du på udkig efter trapezborde til undervisningslokalet, behøver du ikke lede længere, for hos AJ Produkter kan du købe en lang række forskellige trapezborde. Flere af vores trapezborde har justerbare ben, som er praktisk, hvis bordet står på en ujævn overflade, for da kan man blot justere et eller flere ben, så bordet ikke vipper.

Trapezbord til indretning af klasseværelse

Et trapez bord kan være en god måde at skabe variation i klasseværelsets indretning. Mange børn og unge foretrækker ukurante måder at sidde og arbejde på og føler det stift med fastlåste og kedelige former. Da kan et trapez bord være en måde at sparke liv i et ellers konformt miljø, og hos AJ Produkter finder du trapez borde i mange forskellige designs.

Trapezformet bord med lyddæmpende bordplade

I et klasseværelse med mange elever kan lydniveauet være endog meget højt, men da kan man benytte sig af borde med lyddæmpende bordplader. Flere af trapezbordene i vores sortiment findes med særlige bordplader, der dæmper lyden i lokalet og gør det mere behageligt for både elever og lærere at opholde sig i rummet. Herudover betyder mindre støj en bedre koncentration, hvilket er af stor vigtighed i et læringsmiljø.

Skolebord i trapez form

Hvis dit team overvejer at skifte til skoleborde i trapezform, så gå på opdagelse i vores store sortiment her på siden. Vi har mange forskellige trapezborde i forskellige størrelser og designs, med eller uden lyddæmpende bordplader og justerbare ben.
Vores trapezborde fås i flere forskellige afdæmpede og neutrale farver som egner sig godt til undervisningsbrug, hvor man har brug for ro til at kunne fokusere på skolearbejdet og undervisningen.
Se vores store udvalg af trapezborde og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling. Vi er også klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til bordene eller andre af vores produkter. Kontakt os på telefon eller i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde