Halvcirkel skoleborde

Alsidige skoleborde med slidstærk overflade

Mangler du de helt rette halvrunde borde til skolebrug? Så er du kommet til det rette sted. Vores halvrunde skoleborde passer perfekt til skoler og klasser med yngre børn. Bordene er formet som en aflang halvcirkel - man kan derfor vælge at placere dem, som de er, eller sammensætte to borde med de samme mål og derved skabe et cirkelbord.
Udskift de gamle skoleborde med flotte nye cirkelborde, som fås i flere forskellige farver. Med cirkelbordene kan man udfolde børnenes kreativitet og samarbejdsevner, da flere kan deltage i aktiviteten omkring bordet. Skift derfor de støvede retro skoleborde i dag og skab en behagelig stemning i klasselokalet med bordmodellerne, som har lyddæmpende egenskaber indbygget.
Ved at udskifte de gamle skoleborde får man mulighed for at investere i miljøet, takket være de miljøvenlige materialer, som nogle af vores borde er lavet i. I klasselokalerne er der meget, der kan bidrage til et højt støjniveau, og det kan have en negativ effekt på koncentrationen og effektiviteten hos både elever og lærer. De lyddæmpende egenskaber skaber et mere behageligt læringsmiljø for alle, så både elever og lærer kan fokusere på undervisningen og få det maksimale ud at tiden i skolen.

Find dit skolebord her til en god pris

Find dit skolebord her hos AJ Produkter, hvor du også kan finde et skolebord med slidstærk overflade. De alsidige skoleborde kan anvendes enkeltvis eller i par af to, afhængig af det ønskede resultat. Man kan også placere halvcirkel skolebordet for enden af et firkantet skrivebord, for at skabe et længere bord. Denne løsning er særlig oplagt til gruppeopgaver og kreativ udfoldelse.
Placér skolebordene enkeltvis til mere koncentrerede opgaver og tavleundervisning. Vores skoleborde er testet og godkendt til EN 1729, som er en europæisk standard for møbler, der skal anvendes i skolernes undervisningsmiljø.

Alsidige skoleborde i høj kvalitet

De halvrunde skoleborde kommer i forskellige materialer, farver og med forskellige funktionaliteter. Vi tilbyder skoleborde med lyddæmpende genskaber, med miljøvenlige materialer og med forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis det skolebord, der passer til dit klasselokale.
Husk desuden at tilkøbe skolestole til skolebordene for et komplet sæt i sammenhængende stil. Med vores udvalg af halvcirkelborde får man valget mellem flere flotte moderne farvesæt. Bordene kommer i blandt andet hvid, birk og sølvgrå, som giver klasselokalet et fint moderne look. Find dit skolebord her hos AJ Produkter og sørg for, at børnene er godt klædt på til en god skoledag.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde