Praktisk opbevaringsløsning med skuffemoduler

Mangler du en praktisk og effektiv opbevaringsløsning til din arbejdsplads? Så er du kommet til det rette sted. Vores praktiske skuffesektioner er en god opbevaringsløsning til værkstedet og andre arbejdspladser, hvor man har brug for at få opbevaret værktøj og andre redskaber, der skal være tæt på uden at rode på arbejdspladsen.
Produktet kommer i to modeller med henholdsvis seks og fem skuffer. Denne effektive opbevaringsløsning har en maksimumkapacitet med 45kg pr. skuffe, hvilket giver en robust løsning til tungt værktøj og materialer. Med de to tilhørende låse til skuffen kan man opbevare sine vigtige materialer sikkert og forsvarligt. Du får derfor både effektiv opbevaring og sikring mod tyveri i én og samme løsning.
Det lille skuffemøbel er beregnet til placering på gulv og kan med fordel kombineres med en arbejdsbordplade. Hvis man kombinerer ens arbejdsstationen med en eller flere af de praktiske skuffesystemer, har man altid sit værktøj lige ved hånden. Du kan med fordel bygge dit eget arbejdsbord ved at kombinere to eller tre skuffesektioner med en arbejdsbordplade.

Låsbart skuffesystem til sikker opbevaring

Skuffesystemet er udstyret med sikker centrallås, der låser alle skufferne på samme tid, hvorved indholdet forbliver tyverisikret hele døgnet rundt. De to medfølgende nøgler sikrer, at man har en backup nøgle, hvis den ene skulle blive væk.
Det lave skuffemodul er fremstillet i et simpelt men flot design, der passer godt ind i de fleste værksteder. Skufferne er fremstillet med lysegrå og blå pulverlakering, som giver den et simpelt og moderne design. Skuffeelementerne er lavet af kraftigt stål, der gør dem robuste og slidstærke. Skuffesektionen leveres monteret og kan derfor tages i brug med det samme.

Små pladsbesparende møbler med skuffer

Dette møbel med skuffer egner sig perfekt til brug på værkstedet takket være den høje belastningskapacitet. De kan med fordel komplementeres med metalindsatser, der gør det simpelt at sortere skruer, søm og andre småting, hvilket giver overblik over hele skuffens indhold. På denne måde finder man hurtigt de materialer, man har brug for, når man arbejder.
Med vores praktiske skuffesektioner kan man kombinere det antal, man har brug for, så man får netop den opbevaringsplads, som er nødvendig på værkstedet. Derudover kan man nemt lave en praktisk arbejdsstation med tilkøb af en arbejdsbordplade. Skuffesystemet er småt nok til at passe ind i mange typer værksteder, hvilket også gør rengøringen omkring arbejdsstationen nem og ligetil. Køb en skuffesektion fra AJ Produkter og få en perfekt opbevaringsløsning til værkstedet i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe