Praktiske skuffeelementer til værksted

Er du på udkig efter en praktisk opbevaringsløsning til arbejdspladsen? Så har vi den helt rette løsning her hos AJ Produkter med vores skuffemodeller på hjul - perfekt til virksomheden der har brug for organiseret opbevaring, der kan flyttes fra rum til rum.
Vores praktiske skuffesektion med hjul er udstyret med kuglelejer og centrallås. Modellen kommer med to nøgler, så man altid har en ekstra nøgle, hvis der skulle ske noget med den første. Det kan være en god idé at komplementere arbejdsstationen med en eller flere værktøjsskuffeelementer med hjul til let og effektiv opbevaring. Opbevar materialer og værktøj sikkert med de tyverisikrede skuffer med lås. De er ideelle til opbevaring af komponenter, værktøj og andet, som man har brug for at have lige ved hånden, når man arbejder.
Placér det lille skuffemøbel ved siden af arbejdsbænken, eller flyt dem rundt mens du arbejder efter behov. De robuste hjul giver høj fleksibilitet og er udstyret med en bremse, der forhindrer, at skuffesystemet bevæger sig, når det bruges. Disse skuffeelementer er lavet i kraftigt stål, hvilket gør dem meget robuste og slidstærke. Alle skufferne i skuffemodulet er 100% udtrækkelige og låser på samme tid. Komplementer købet med metalindsatser, der gør det nemt og ligetil at få overblik over skuffens indhold.

Tyverisikret skuffebord med hjul

Det tyverisikrede skuffebord sikrer, at værktøj, materialer og andet indhold holdes sikkert opbevaret hele døgnet. Takket være centrallåsen bliver indholdet i skuffeelementet aflåst på samme tid. Med skuffebordet med lås behøver man ikke at bekymre sig om sikkerheden.
Da skuffesektionen kommer med to tilhørende låse, kan man gemme den ene sikkert, hvis der skulle ske noget med den første. Man kan også vælge at opbevare den ene nøgle sikkert ved en kollega eller chef, så man altid har styr på, hvor ekstranøglen er.

Fleksibel opbevaringsløsning med skuffeelementer

Skuffeelementerne med hjul bidrager til en fleksibel og effektiv arbejdsgang på værkstedet. Man kan flytte skuffeelementet rundt efter behov og på den måde få et mere fleksibelt arbejdsmiljø på værkstedet.
Fleksibiliteten er med til at øge effektiviteten af arbejdet og bidrager desuden til et mere behageligt arbejdsmiljø. Med skuffemodulet på hjul får man en fleksibel, tyverisikret opbevaringsløsning, som passer perfekt til værkstedet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe