Med et industrispejl får du overblikket på arbejdspladsen

Mangler du en god løsning til at øge overblikket over gangene i din butik, på dit lager eller på arbejdspladsen, hvor der køres med varer eller gods på gaffeltrucks? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Produkter ved vi, hvor vigtigt det er at have et godt overblik – særligt når der køres med varer i miljøer med dårlige udsigtsforhold og mange blinde vinkler. Derfor har vi industrispejle til både lagere og butikker, så man er sikret gode udsigtsforhold og et samlet overblik.

Styrk sikkerheden med vores industrispejl i høj kvalitet

Vores butik- og industrispejle kommer med bøjelige eller formbare arme, så du har maksimal fleksibilitet, når det gælder om at sikre sig de bedste udsigtsforhold på arbejdspladsen. Spejlene skal vægmonteres og kan monteres i blinde vinkler eller for enden af lagergange, så du ikke skal være nervøs for at bakke ind i noget, når du kører med tungt eller skrøbeligt læs. Det øger både sikkerheden på arbejdspladsen, såvel som dine medarbejderes mulighed for at arbejde trygt og med ro i maven.

Et butikspejl giver mere sikkerhed og tryghed for medarbejderne

Vores industrispejle egner sig ikke kun til lagerarbejdspladser. De er også særdeles velegnet til butikker, hvor de kan bruges til overvågning af butikken samt parkeringspladsen. Det er både med til at forebygge uheld, såvel som at give mere tryghed til medarbejderne, da de altid har det fulde overblik over, hvad kunderne laver i butikken.
Spejlet kommer i slidstærkt akrylplast, og den foldbare arm gør det nemt at placere og justere spejlet til butikkens behov. Nemmere bliver det ikke at øge sikkerheden og medarbejdertrygheden på arbejdspladsen.