En enkeltstige eller lagerstige øger sikkerheden og effektiviteten på arbejdspladsen

Mangler du en sikker og stabil løsning til at tilgå varer eller materialer på højtplacerede steder på arbejdspladsen? Så har vi den helt rette løsning til dig lige her på siden. Med en stige i høj kvalitet fra AJ Produkter er både du og dine medarbejdere godt klædt på til at komme op i højden og arbejde eller få fat på lige det, du står og mangler. Tag et kig på vores lagerstige eller enkeltstige i dag og find lige den løsning, der passer bedst til dine behov.

Udfør arbejdet sikkert med en stabil enkeltstige som arbejdsstige

Vores enkeltstige er fremstillet i kraftigt aluminium og er certificeret og sikkerhedsgodkendt, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed og tryghed, når du skal højt op og arbejde ved hjælp af en stige. Stigen kommer med riflede trin og er udstyret med skridsikker gummibeskyttelse i begge ender, hvilket medfører, at du står fast og stabilt på stigen under arbejdet. Den er let at transportere og flytte og er samtidig nem at håndtere. Med andre ord er vores enkeltstige en praktisk og ideel løsning til dig, der gerne vil have en stabil og robust løsning til sikkert og forsvarligt arbejde i højden.

En lagerstige sikrer forsvarlig godshåndtering på en stige

Arbejder du på et lager, hvor du ofte skal have ting ned fra høje pallereoler eller lignende? Så er det vigtigt, at du investerer i en effektiv og sikker lagerstige, som sikrer, at både du og stigen står stabilt og fast, når du er på arbejdsstigen. Vores robuste lagerstige har kraftige glidebeskyttere forneden, og med de topmonterede kroge er stigen desuden forhindret i at glide. En utrolig ideel og praktisk løsning til ophold i højden langs lagerhylder.
Ønsker du yderligere sikkerhed og tryghed på stigen, kan du med fordel købe et separat gelænder, der også sælges her på siden. De topmonterede kroge gør det nemt at hægte stigen af og flytte den efter behov – ligesom den også er nem at opbevare sikkert og effektivt på pallereolens bærebjælke eller på en vægskinne, når den ikke er i brug.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe