En skydestige eller teleskopstige løser enhver arbejdsopgave i højden sikkert

Med en skydestige fra AJ Produkter har du et praktisk og alsidigt redskab lige ved hånden, der hurtigt kan hjælpe dig op på taget eller op langs bygningen, du skal arbejde på. Uanset arbejdsopgaven er det vigtigt at have en robust og sikker løsning, der sikrer, at du kan arbejde forsvarligt og sikkert på stigen. Med vores udvalg af slidstærke stiger er du garanteret en effektiv løsning, der samtidig giver dig tryghed og ro i maven, når du skal op i højden og arbejde.

Nem transport med en teleskopstige i høj kvalitet

En af de største fordele ved en teleskopstige er, at de er nemme at transportere fra A til B. Med en teleskopstige behøves du ikke en kassevogn, da de kan passe ind i de fleste arbejdsbilers bagagerum, når de er sammenklappet. En teleskopstige er derfor den oplagte løsning til dig, der arbejder på skiftende lokationer, og som har brug for udstyr, der er nemt at have med på farten – det kan eksempelvis være udkørende malere, murere, eller tømrere.

Kom højt op med en praktisk forlængerstige som skydestige

Skal du meget højt op at arbejde? Eksempelvis op på en platform eller et tag? Så er det en forlængerstige, du skal have fat i. Vores robuste forlængerstige er fremstillet i stærkt aluminium og kan skilles ad, så den kan bruges som to enkeltstiger, hvis dette ønskes. Stigen er desuden testet, godkendt og certificeret til sikker og forsvarlig brug til arbejde i højden.
De skridsikre ender med gummibeskyttelse sørger for, at stigen står skridfast og stabilt, mens du anvender den. En praktisk og alsidig stige der både kan anvendes til arbejde i korte højder såvel til at tilgå lokationer, der er meget højt oppe. Med andre ord det perfekte redskab til enhver håndværker, der har brug for en skydestige i høj kvalitet, der kan hjælpe dig med at tilgå flere højder sikkert og effektivt.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe