Listereoler sikrer optimal og effektiv opbevaring på arbejdspladsen

Mangler du en effektiv og sikker opbevaringsløsning til rør, lister, profiler eller andet langgods? Så er du kommet til det rette sted. Med en listereol fra AJ Produkter har du det perfekte opbevaringsredskab til enhver virksomhed, hvor man gerne vil have opbevaret lange materialer og gods effektivt og sikkert.
Reolen er designet til fleksibilitet og kan nemt tilpasses ethvert lager, hvor man har brug for en smart opbevaringsløsning, der både er nem og sikker at tilgå. Listereolerne giver en effektiv og overskuelig opbevaring i højden, som sikrer, at du får det optimale ud af pladsen på lageret. De er med andre ord særdeles velegnet til mindre lagere, hvor der ikke nødvendigvis er plads til meget opbevaring horisontalt.

Stor fleksibilitet med vores påbygningssektioner til vores listereol

Ønsker du mere plads i bredden, kan vores listereol forlænges med det antal påbygningssektioner, du har brug for. Listereolen kan desuden bygges sammen med en grenreol, hvis du har brug for horisontal opbevaring. Du kan også tilkøbe praktiske hylder, som både kan monteres i bunden og på armene alt efter behov. Køb blot de hylder og påbygningssektioner, du har brug for, så du får en listereol, der imødekommer alle jeres opbevaringsønsker og behov på arbejdspladsen.

Gør din opbevaring lettere og mere sikker med vores listereoler i høj kvalitet

Vores listereoler er fremstillet i stål og har en pulverlakeret, slidstærk overflade, der garanterer effektiv beskyttelse mod slitage. Du får således en robust og stærk opbevaringsløsning, der sikrer maksimal holdbarhed og fleksibilitet. De medfølgende arme kan placeres i lige den højde, du ønsker, og justeres op og ned efter behov. Du kan derfor samle din listereol, ligesom du ønsker det, så den passer lige til jeres behov på arbejdspladsen.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe