Få en praktisk pladereol i høj kvalitet til effektiv opbevaring

Mangler du en sikker og effektiv løsning til at opbevare plader på arbejdspladsen? Så har vi den helt rette løsning hos AJ Produkter. Med en praktisk pladereol i høj kvalitet er det ingen sag at opbevare alle typer plader effektivt og sikkert – også hvis du har et lager, hvor du ikke har særlig meget opbevaringsplads til rådighed.
Vores pladereol er fremstillet i en kraftig stålkonstruktion, der sikrer, at reolen er robust og stabil. Reolen er oplagt til alle typer af plader, såsom plader i glas, metal, gips og meget mere. Reolerne fås både i en enkeltsidet og dobbeltsidet model, hvilket sikrer endnu mere fleksibilitet, da du kan vælge lige den model, der passer bedst til dine behov.

Fleksibel opbevaringsløsning med en praktisk pladereol

Vores dobbeltsidet pladereol gør det muligt for dig at bevare dine plader på begge sider af reolen. Du får dermed dobbelt så meget opbevaringsplads på et meget lille areal, hvilket er en ideel løsning til et lille lager, hvor man har mange plader, der skal opbevares uden særligt meget plads til rådighed. Den maksimale belastning på vores pladereoler er 1000 kg. Har du brug for opbevaring af tunge materialer, kan du med fordel købe flere pladereoler.

Få mere højde på din pladereol med vores støtterør i høj kvalitet

En anden måde at sikre mere opbevaring på er at tilkøbe et støtterør. Med et støtterør kan du komplementere den ensidede pladereol, så det bliver muligt at stable i højden. Støtterøret sælges separat, og er en oplagt tilføjelse til den ensidede pladereol, hvis du ønsker mere opbevaringsplads i højden. Vi skal dog gøre opmærksom på, at den samlede maks. belastning på 1000 kg er uændret.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe