Praktisk LED-pandelampe til udendørs- og indendørsbrug

Hos AJ Produkter går vi meget op i både kvalitet og pris. Her kan man købe en kraftig pandelampe i høj kvalitet til en god pris. Pandelampen er udstyret med selvlysende lygtehus, der tåler vand og ekstreme forhold. Pandelampen har LED-belysning, flere lystilstande og nattesynsbelysning. Den drives af tre stk. AAA-batterier, som medfølger ved køb.
Den robuste og kompakte LED-pandelampe har lysstyrke-, blinke- og lysretningsindstillinger samt en rød diode, som bevarer nattesynet. Pandelampen har en indbygget indikator for batteriniveauet, der advarer dig, når det er ved at være tid til batteriskift. Batterilevetiden er cirka tre timer ved høj lysstyrke og cirka 11 timer ved svag lysstyrke.

Køb kraftig pandelampe

Pandelampen er fremstillet af slidstærk polymer plast, som tåler vand og ekstreme forhold. Lygtehuset kan vrides i 45 graders vinkel for at rette det kraftige lys derhen, hvor det skal bruges. Pandelampen virker bedst til anvendelse udendørs og har et pandebånd i stof, der gør den behagelig at anvende uden anden hovedbeklædning. Den kraftige pandelampe er udstyret med vejrbestandigt hylster, der muliggør enkle, hurtige batteriskift. Udover udendørsbrug kan den også anvendes indendørs til bedre at se små detaljer.
LED-pandelampen er meget alsidig og kan derfor bruges i de fleste situationer. Uanset om man leder efter en pandelampe til arbejdet eller til hobbybrug er pandelampen et fornuftigt køb. Med mange forskellige funktioner og lysstyrker adskiller denne LED-pandelampe sig fra andre pandelamper i både pris og kvalitet.

Alsidig pandelampe til løb, fiskeri, jagt og meget andet

Den alsidige pandelampe virker perfekt til mange udendørs formål og aktiviteter. Pandelampen kan blandt andet bruges til løb, fiskeri, jagt og andre udendørsaktiviteter, der muligvis udføres i mørke. Med pandelampen får man et kraftigt lys, der gør udendørsaktiviterne lettere. Med pandelampen får man en prisbillig og effektiv belysningsmulighed, når man er på farten. Få den bedste pandelampe til udendørsbrug her hos AJ Produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe