LED-projektørlampe til udendørs- og indendørsbrug

Vores LED-projektør har et kraftigt LED-lys og er samtidig energibesparende. LED-projektøren kan vinkles opad eller nedad og egner sig til både udendørs- og indendørsbrug. Det gode arbejdslys gør arbejdet nemmere både om dagen og om aftenen.
Den IP65-klassificerede arbejdslampe giver et meget stærkt lys og er vejrbestandig, hvilket også gør den ideel til udendørsbrug. Da arbejdslampen kan retningsstyres lodret, kan man nemt justere den for at få optimalt lys på det rigtige sted. Den kraftige LED-projektør er meget energibesparende og er et klimavenligt alternativ til lignende produkter.

LED-projektør med energiklasse A+

LED-projektøren har energiklasse A+, hvilket gør den mere miljøvenlig end lignende arbejdslamper. Selvom den er energibesparende, producerer den et kraftigt lys, der gør det nemt at se - selv i mørke. Projektørlampen har et simpelt sort design, der gør, at den passer ind i de fleste arbejdsmiljøer. Vi tilbyder flere variationer af vores LED-projektør med alt fra 10w – 50w. Derfor er der flere muligheder for lysstyrke, hvor du kan vælge den LED-projektør, der passer til arbejdets formål.

Kraftig LED-projektør til ethvert formål

Projektøren er udformet til at kunne stå på gulv og andre flade overflader. Den er lille og nem at flytte med rundt, hvilket gør den ideel til flere typer arbejde. Uanset om man har brug for at tage den med i hånden eller i bilen, er projektørlampen et meget praktisk valg. Selv med dens lille design afgiver projektøren et skarpt, kraftigt lys, der gør, at man kan se alle detaljerne, når man arbejder.
Projektøren kan bruges effektivt både indendørs og udendørs. Selv ved brug i dagtimerne kan det være en fordel at bruge projektøren til at se alle de små detaljer eller fejl, man ellers ikke ville opdage. Køb en LED-projektør fra vores sortiment og effektiviser arbejdet på værkstedet, byggepladsen eller andre arbejdspladser, hvor fokuseret lys kan være med til at effektivisere det daglige arbejde.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe