Med en slangeopruller til trykluft har du altid højtryksluft lige ved hånden

Har du brug for et redskab, der kan sørge for, at du hurtigt kan trække trykluft hen til bilen eller til dæk, der skal fyldes op med luft? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter har vi et alsidigt udvalg af slangeoprullere til trykluft i både åbne og lukkede modeller. Lige til at montere på væggen hvor du gerne vil kunne påfylde luft hurtigt og effektivt. Så har du altid din trykluftslange lige ved hånden, når der skal påfyldes luft i din private bil, arbejdsbilen eller på arbejdspladsen, hvor der håndteres dæk og dæktryk.

Få en praktisk slangerulle til trykluft til lige dine behov

Uanset hvilken model du har brug for, har vi en slangeopruller til trykluft til enhver smag. Vi har både en blød trykslange med en slangediameter på 3/8” og en mere robust model i polyuretan. Vil du gerne have en slange i en rulle, har vi også forskellige modeller, der er ideelle til forskellige behov.
Du kan fx få en gulvmodel med 30 m slange, der er udstyret med en praktisk returfjeder og faste, kraftige ben, som er fremstillet i slidstærkt pulverlakeret stål. Den perfekte model til hårde modeller, hvor man gerne vil have en slangeopruller til trykløft, som kan holde til lidt af hvert, og som kan flyttes rundt på arbejdspladsen. Vi har også lukkede modeller med alt fra 7 m til 20 m slangelængde, så du kan vælge lige den længde, der passer til jeres garage, værksted eller arbejdsplads.

Gør arbejdsdagen mere fleksibel med en slangeopruller til trykluft

Med en slangeopruller til trykluft er det nemmere og mere ligetil at hurtigt få luft i dækkene både i privaten og på arbejdspladsen. Med en slangeopruller kan du nemt trække en lang luftslange hen til dine dæk, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet og effektivitet gennem arbejdsdagen. På den måde sparer du dig selv en masse tid og effektiviserer luftopfyldningen på arbejdspladsen.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe