Tilbehør til trykluft

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af tryklufttilbehør. Nu behøver du ikke lede længere, for her finder du alt, hvad du skal bruge af trykluftudstyr til lageret og værkstedet. Vi fører en lang række produkter i denne kategori, og her kan du med stor sandsynlighed finde det, du har brug for til lageret eller værkstedet.

Blæsepistoler

En læsepistol er et uundværligt stykke værktøj på både lageret og værkstedet og kan bruges mange steder, hvor man har brug for at blæse luft med et højt tryk. De fleste kender sandsynligvis blæsepistolen hos cykelsmeden, hvor man lige kan køre forbi og fylde luft i sine dæk, men også i industrien bruger man mange steder en blæsepistol til at blæse luft med.

Trykluftværktøj

Hos AJ Produkter har vi meget mere end blæsepistoler, og her finder du et bredt udvalg af trykluftværktøj. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find værktøjet til dit næste projekt.

Slanger til trykluft

De fleste steder, hvor man arbejder med trykluft, har man brug for slanger til trykluft, for luften skal transporteres fra kompressoren og ud til emnet, hvor trykluften skal bruges. Til dette formål benytter man særlige slanger, og uden slanger kommer man altså ikke langt. Sørg derfor for at have hele og funktionsdygtige slanger og koblinger, når du skal bruge dit trykluftudstyr.

Lynkobling til trykluft

For at koble de forskellige dele af trykluftudstyret sammen, har man brug for koblinger. Her kan man tænke, at en kobling er noget, der sidder i et motorkøretøj og som bruges, når man skifter gear, men i rigtigt meget udstyr til industrien benytter man altså også koblinger, om end det er en anden type end til en bil. Således kan man ofte støde på ordet lynkobling, og det gælder også, når der er tale om trykluftudstyr.
Både almindelige koblinger og lynkoblinger findes med forskellig størrelse gevind, og her er det vigtigt at vælge den størrelse, der passer til de øvrige komponenter. Vælger man en forkert størrelse, passer delene ikke sammen og udstyret kan ikke fungere.
Uanset hvad du har brug for af trykluftudstyr, så tag et kig her på siden og find det udstyr, du skal bruge. Vi har et stort sortiment, og forhandler en lang række af de mest anvendte produkter indenfor trykluft til lager og værksted. Her kan du finde de fleste af de komponenter, du har brug for, når du arbejder med trykluft.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe