Kompressorer der gør arbejdet nemmere

Med en kompressor bliver gør-det-selv projekter eller hverdagen på værkstedet hvor du arbejder, meget lettere. Du kan eksempelvis bruge kompressorer sammen med forskelligt værktøj, der har brug for lufttryk for at fungere. Der er mange muligheder og derfor er en kompressor en rigtig god og effektiv investering til både store og små værksteder, samt hobbyværkstedet hjemme. Vi tilbyder et udvalg af kompressorer til det hele og har selvfølgelig også tilbehør dertil. Før du beslutter dig for en kompressor, anbefaler vi at du overvejer hvad du skal bruge den til. Undersøg hvilket lufttryk og luftmængde dit værktøj har brug for, så du ved at kompressor og værktøj passer sammen. Dette vil oftest være angivet på værktøjet. Vælg en kompressor med en ydeevne der passer til og husk at medregne, hvis du bruger flere stykker værktøj på én gang. Se hele udvalget af kompressorer her på siden og bestil nemt og hurtigt online.

Praktisk lille kompressor

Har du brug for en lille kompressor som er effektiv, så finder du helt sikkert det du mangler, her på siden. Vi har flere forskellige typer og mange af dem er kompakte i størrelsen, så de både besparer plads og kan rykkes rundt hvor du har brug dem. Tilføj tilbehør som en sprøjtepistol til din lille kompressor hvis du skal male, for at gøre malerarbejdet meget hurtigere. Eller gør brug af vores tilhørende værktøj såsom trykluftskralder og møtrikspændere, for at arbejde mere effektiv end med traditionelt værktøj. Du finder meget forskelligt tilbehør hos os, som gør arbejdet med en kompressor til en leg.

Oliefri kompressor eller kompressor med oliesmøring

Vi har både oliefri kompressorer og oliesmurte varianter. En oliefri kompressor sluttes til en stikkontakt og har et tilhørende kabel hertil, med en afbryderkontakt. Den er nem at vedligeolde og skal ikke rengøres lige så ofte, som en oliesmurt kompressor. En oliesmurt kompressor skal derimod jævnligt vedligeholdes og have tilsat olie. Til gengæld er holdbarheden ofte længere på denne type. Hvilken type du skal vælge, afhænger helt af dine behov. Med en oliesmurt kompressor kan der være olierester i trykluften, hvilket ikke er noget problem, hvis du eksempelvis arbejder på et værksted. Skal du derimod bruge den til et mere rent formål, f.eks. i forbindelse med levnedsmidler eller i medicinalindustrien, bør du vælge en oliefri kompressor.

Mobil kompressor - arbejd hvor du vil med en transportabel kompressor

Med en mobil kompressor er det let at arbejde alle steder. Det er eksempelvis nyttigt hvis du vil bruge kompressoren forskellige steder i værkstedet, eller måske endda skal have den med ud på forskellige lokationer. Vælg en transportabel kompressor med hjul og et praktisk håndtag, for at gøre det let at fragte din kompressor rundt. De fleste af vores kompressorer er beregnet til formålet og der er helt sikkert også en model der passer dine behov.

Mini kompressor 230 volt – en billig kompressor

Er du på udkig efter en mini kompressor på 230 volt, så finder du den her på siden. Dette er en billig kompressor med en kompakt størrelse, som er yderst praktisk, særligt til mindre job. Har du små luftbehov, så er det denne kompressor du skal vælge. Denne billige kompressor er oliefri og sættes blot i 230 volt stik, med den medfølgende ledning. Find din mini kompressor her og kom godt i gang med at arbejde mere effektivt.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe