Industri rullebane til effektiv håndtering af stykgods

Hos AJ Produkter ved vi, hvor vigtigt det er at have en rullebane i høj kvalitet, når der skal håndteres, transporteres eller pakkes stykgods på arbejdspladsen. Derfor har vi i vores udvalg kun kvalitetsbaner i slidstærkt stål, der kan holde til lidt af hvert. Rullebanerne fås i forskellige længder og bredder men har alle det til fælles, at de er en effektiv og praktisk løsning til erhverv, hvor man har brug for en kvalitetsløsning til håndtering- og transport af stykgods.

Rullebane til industri i høj kvalitet

Vores rullebaner er nemme at flytte og kommer i hæve-/-sænkbar modeller med bøjelige sideled for en nem og fleksibel håndtering. Vores model med bøjelige sideled kan formes lige efter dine ønsker eksempelvis i en U- eller S-kurve. Den justerbare højde gør ligeledes, at rullebanen kan tilpasses lige dine behov på arbejdspladsen. Med andre ord har du med vores industri rullebane det perfekte hjælpemiddel i forbindelse med pakkeborde, i lagerhaller eller inden for industri.
Rullebanerne kan bruges til al slags stykgods herunder; kasser, æsker, pakker eller reservedele, der skal samles på et rullebånd. De kan derfor bruges på mange forskellige arbejdspladser, hvor de kan være med til at gøre transport over korte afstande nemmere og mere fleksibel.

Har du spørgsmål til vores industri rullebane?

Har du spørgsmål til vores rullebane, eller er du i tvivl om, hvilken rullebane der passer bedst til din virksomheds behov? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Så rådgiver og hjælper vi dig gerne med at finde frem til den helt rette model, der imødekommer jeres ønsker og behov bedst.
Hos AJ Produkter er vores kunders tilfredshed vores absolutte førsteprioritet. Derfor går vi altid det ekstra skridt for at sikre os, at vi giver den bedste service, så vores kunder ender med den helt rette løsning til deres behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe