El trækkere og el-scootere øger effektivitet på arbejdspladsen

Lider dine medarbejdere af ryg- eller knæ problemer? Eller mangler du nemme og effektive metoder til transport af gods? Så bør du overveje at investere i optimale og effektive trækkeløsninger. Praktiske og ergonomiske el-trækkere gør det nemt at håndtere tungere gods, samt sikre at dine medarbejderes sundhed er i højsædet. Med de rette redskaber sikrer du, at produktiviteten er optimal på din arbejdsplads, og at dine medarbejdere arbejder under ergonomiske forhold, så de ikke får skader eller smerter i kroppen.

El træktrucks og scootere til ethvert behov

Hos AJ Produkter finder du et hav af løsninger, der gør håndtering og transport af materialer nemmere for dig og dine medarbejdere. En af disse løsninger er vores el-scooter og træktrucks. Med vores træktrucks kan du nemt og hurtigt komme fra A til B, samt transportere gods med dig nemt, effektivt og ligetil. Det gør dit arbejde mere fleksibelt og ergonomisk, da du skåner kroppen for tunge løft.
Vores trucks og scootere kan bruges i et hav af forskellige miljøer såsom på lager, værksted, sygehuse, kontor, lufthavne, industri og mange flere. Det betyder, at lige meget hvilket arbejdsområde du befinder dig i, kan en truck eller scooter nemt bruges og tilpasses til arbejdsmiljøet.

Køb vogne til at øge fleksibilitet af dine træktrucks

Hvis du har brug for at øge funktionalitet af dine træktrucks, kan du købe vores vogne med stopkanter. Disse vogne kan øge kapaciteten for tungere gods samt distribuere vægten mere effektivt. Perfekt til arbejdspladser hvor der er brug for konstant transport af materialer, varer eller andet gods. Vognene gør det muligt at transportere større mængder på én gang, samtidig med at vognene øger sikkerheden med deres forhøjede kanter. Det vil på længere sigt øge effektiviteten samt produktiviteten på arbejdspladsen.

Separate motorenheder til at øge fleksibilitet

Hos AJ Produkter finder du motorenheder, som kan sættes på vogne. Disse driveenheder gør manuelt arbejde meget hurtigere og nemmere for dine medarbejdere ved at transportere tungt gods let og ligetil. Den kraftige motor øger fleksibiliteten og mobiliteten ved at aldrig skulle skubbe eller trække vognen selv. Det vil føre til færre sygedage og arbejdsskader ved at nedsætte risikoen for fald-, snuble- eller glideulykker.
Motoren kan nemt monteres på alle former af vogne, hvilket gør det til et oplagt redskab at tilføje, hvis du allerede har en vogn på din arbejdsplads. Det vil optimere din arbejdshastighed, så du nemmere og hurtigere får gjort de daglige opgaver færdige. Med en motor kan du øge effektiviteten uden at investere i trucks eller en scooter. Så bliver det ikke nemmere og mere ligetil at transportere og løfte tungt gods og materialer på arbejdspladsen, sikkert, effektivt og ligetil.