Praktiske palleborde til af-og pålæsning

Vores palleborde giver den ideelle arbejdshøjde takket være den automatiske højderegulering. Med pallebordet kan man nemt løfte tunge varer og derved gøre arbejdet nemmere og mere behageligt for dig og dine medarbejdere. Pallebordet egner sig perfekt til industrimiljøer, hvor der flyttes store mængder materialer på daglig basis. Bordet hæves og sænkes gradvist alt efter, om lasten lægges på eller fjernes fra bordpladen.
Den automatiske højdejustering gør, at håndteringen bliver nemmere og mere ergonomisk. Man kan således mindske chancen for diverse ryg– og nakkeskader ved brug af et ergonomisk pallebord. Gør læsning af varer simpelt og hurtigt med pallebord med højderegulering. OBS: Pallebordet ikke beregnet til udendørsbrug.

Pallebord med rund roterbar bordplade

Den roterbare bordplade gør, at man kan tilgå pallen fra alle retninger, og derfor kan den nemmere betjenes. Pallebordet er udstyret med en smart støddæmper, som forhindrer, at den hopper på pallen ved pålæsning. Fuldt lastede paller kan læsses eller losses fra pallebordet med en gaffeltruck. Med pallebordet får man en yderst sikker og praktisk pallevogn med en effektiv løftefunktonalitet. Man sparer tid på behandling af varer og får et mere ergonomisk arbejdsmiljø.
Det er vigtigt at skåne kroppen for arbejdsskader. Investér derfor i en palleløfter fra vores sortiment. Med pallebordet får medarbejderne på lageret en nemmere og mere behagelig hverdag på jobbet, og så skåner de samtidig deres kroppe, så de kan arbejde bedre og mere effektivt.

Ergonomisk pallebord med støddæmper

Takket være støddæmperen i pallebordet undgår man hurtige hop ved af- og pålæsning. Pallen står stabilt på bordet og kan tilgås fra alle retninger. Stil pallebordet på et sted med rigelig luft omkring for at opnå den mest tilgængelige arbejdsposition. Den stabile palleløfter kan klare høj belastning og kommer i en flot blå farve. Takket være det stilrene og simple design kan pallebordet passe ind på stort set alle arbejdspladser.
Det ergonomiske pallebord er god til mange typer arbejde, hvor løft af store mængder varer eller materialer er en del af hverdagen. Den kan anbefales til brug på mange typer lager- og produktionsvirksomheder eller værksteder.

Få en god pallebord pris hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi altid kvalitetspaller i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål til vores pallebord pris, udendørs palleborde eller anbefalede arbejdshøjde, så kan du altid skrive til os på AJ Produkter – så vil vi med glæde hjælpe dig, så du ender med den helt rette løsning til din virksomheds behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe