En manuel stabler klarer de tunge løft

Med vores ministablere kan du nemt løfte tungt og dermed skåne kroppen, så du slipper for smerter og rygproblemer. Maksimumsvægten på vores ministablere går fra 120 kg til 400 kg – du kan med andre ord finde en stabler i vores sortiment til alle dine behov. Vores manuelle stablere kan også anvendes som opbevaringsværktøjer, da de kan holde en tung vægt på deres løfteborde.
Stablere er små af størrelse, men de kan dække et stort ansvarsområde og kan gøre jobbet på for eksempel dit lager, i opbevaringslokalet eller i køkkenet meget nemmere og sundere for dig og dine medarbejdere. Her på siden finder du vores udvalg af løftevogne med vægt. Find lige præcis den løftevogn du har brug for til din arbejdsplads. Din krop vil takke dig!

Nem manøvrering med en ministabler i høj kvalitet

Med vores manuelle stablere er det ligetil at manøvre sig rundt i de små lokaler. Stableren gør det mere enkelt at manøvre, løfte tunge genstande højt og gør pallehåndtering ligetil. Stableren egner sig også godt til af- og pålæsning.
Endnu en god kvalitet som vores stablere besidder, er at de også kan skubbe og benyttes som en sækkevogn. Med andre ord har vores ministablere mange praktiske og vigtige funktioner for din og dine medarbejderes fysiske sundhed på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål til vores ministablere?

Har du spørgsmål til vores ministablere, eller har du brug for vejledning til vores manuelle løftevogne? Så er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os her på siden – så finder vi sammen den helt rette løftevogn til din virksomheds behov. Vores kunders tilfredshed er vores absolutte førsteprioritet. Derfor gør vi altid det ekstra for, at du finder lige præcis den ministabler, der matcher dine behov og ønsker bedst muligt.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe