El stabler med god motor til tunge løft

Har du oplevet problemer på arbejdspladsen med løft af tunge objekter? Og kunne du bruge en hjælpende hånd på det område? Så er du kommet til det helt rette sted. Med vores brede udvalg af elektroniske ministablere finder du noget til ethvert behov i virksomheden og tager samtidig ansvar for dine medarbejderes fysiske sundhed i det daglige arbejde.
Vores el stablere har en stærk batteridrevet løftemotor, der sikrer, at ministableren kan klare tunge løft effektivt og uden problemer. På grund af den gode motor har stableren en høj løftehastighed. En anden bonus ved vores el stabler er, at batterierne er forseglet og at de ingen vedligeholdelse kræver. Du kan derfor bruge og nyde din elektroniske ministabler uden at bruge en masse tid på rengøring og vedligeholdelse.

Minimér skader på skuldre og ryg med en elektronisk ministabler

Ønsker du at mindske risikoen for skader på ryg, skuldre eller led ved tunge løft? Så har du fundet den helt rette side. Hos AJ Produkter finder du en række forskellige el stablere, der kan aflaste dig og dine medarbejdere i alle arbejdssituationer, hvor der skal løftes tungt. Vores el stablere er nemme at anvende og gør det lettere for dig at løfte tunge genstande samt at transportere dem, så du kan arbejde optimalt og effektivt.

Effektivisér arbejdsdagen med en elektronisk ministabler

Med vores elektroniske løftevogne får du en maskine, der tager sig af praktiske ting. Løftevognene har alle hjul, så de er nemme at transportere og manøvrere igennem smalle og kompakte arealer - nemt og ligetil. Stableren er ikke så stor af størrelse, så den optager ikke meget plads, når du ikke bruger den. Vores el stabler kan håndtere tunge genstande, der under andre omstændigheder ville putte en masse pres på dine led, hvis du selv valgte at løfte dem. Skån din egen og dine medarbejderes krop og få en effektiv elektronisk ministabler i høj kvalitet hos AJ Produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe