Gør løftene lettere med forlængergafler til truck

Mangler du forlængergafler i høj kvalitet, som kan gøre løft af tunge varer eller gods både nemmere og mere effektivt? Så har vi de helt rette redskaber lige her. Tag blot et kig på vores forlængergafler i høj kvalitet her på siden. Vores forlængergafler kommer i målene 1830x150 mm og 2200x116x65 mm i en henholdsvis gul og sort model. Begge modeller er helsvejsede og kommer i 2-pak med tilhørende stopklodser, der forhindrer forlængergaflerne i at ryge af ved brug. En praktisk og fleksibel løftning til enhver virksomhed, hvor man skal løfte tungt med trucks i det daglige arbejde.

Nem montering af begge forlængergafler

Modellerne passer til gafler op til 50 mm og monteres nemt og effektivt over pallegafler for at løfte gods og varer, der er længere og/eller større end løft som en normal standardgaffel kan bære. Vores store, sorte model i målene 2200x116x65 mm låses mod trucken med en split og kommer med en lukket bund. Vores forlængergafler til truck er CE-mærket og særdeles effektive til at løfte materialer, der er tungere eller større end konventionelle materialer og gods.
Dog må forlængerne ikke overskride de faste gaflers længde med mere end 50%.

Har du spørgsmål til vores forlængergafler til truck?

Har du spørgsmål til vores produkter eller til brugen af vores forlængergafler i høj kvalitet? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare eventuelle spørgsmål og sørge for, at du ender med den helt rette løsning til lige præcis din virksomheds behov og ønsker.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe