Ny

Opbevaringsskab REACH + SUPPLY

Med kodelås, 60 bakker, 1900x1020x500

Art. nr.: 26039
  • Velegnet til krævende miljøer
  • Til effektiv opbevaring af små dele
  • Giver en meget sikker opbevaring
Låsetype
9.140,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...
7 års garanti

Produktinformation

Komplet og aflåseligt opbevaringsskab med justerbare hylder og fødder, velegnet til opbevaring på lager, garage eller værksted. Skabet leveres med slidstærke plukkasser med åben front og greb.
Skab orden og ryddelighed, og effektivisér opbevaringen på arbejdspladsen med dette ekstra store skab med plukkasser. Kasserne gør det let at sortere skruer, søm, reservedele og andre småting, så du hurtigt og nemt kan finde det, du leder efter. De har åbne fronter, der gør det ekstra nemt at komme til indholdet. Robuste gribehåndtag for og bag gør det lettere at trække plastkasserne frem eller tage dem med dig. Etiketholdere foran gør det nemt at mærke plukkasserne efter indhold.

Skabet er fremstillet af kraftigt, pulverlakeret metal. Pulverlakeringen giver en holdbar og slidstærk overflade. De flytbare hylder kan placeres i valgfri højde i skabet og justeres i højden efter behov. Metalskabet har aflåselige dobbeltlåger for at holde uvedkommende ude. Det er forsynet med indstillelige fødder, der gør, at det kan stå stabilt selv på ujævnt underlag.

Dokumenter

Produktspecifikationer