Med en kontaktløs håndspritstander eller borddispenser sikrer du hygiejnen på kontoret

Hold hænderne rene og bakteriefrie med en effektiv håndspritdispenser fra vores sortiment. De kontaktfrie håndspritdispensere er yderst hygiejniske, da man udgår kontakt takket være den infrarøde sensor. Sensoren frigiver automatisk håndsprit, når hånden placeres under dispenseren.
Vores praktiske borddispenser er udstyret med låsbart låg, synligt væskeniveau og indikation af lavt batteriniveau. Det stilrene og elegante design passer ind i alle typer lokaler. Brug håndspritgelen i dispenseren til effektivt at minimere smittespredning på arbejdspladsen.
En borddispenser er anvendelig i mange forskellige miljøer, da den nemt kan flyttes rundt efter behov. Anbring vores dispenser til håndsprit, hvor folk konstant bevæger sig eller rører ved håndtag eller redskaber, eksempelvis i kantinen, receptionen eller ved toiletterne. Med borddispenseren har man tilgængelig hånddesinfektion lige ved hånden, hvilket er praktisk på fx arbejdspladser, hvor der dagligt er mange mennesker, der interagerer med hinanden og rører ved diverse overflader og håndtag.
Du kan også købe en håndspritstander og placere den i kontorets entré, så gæster og medarbejdere kan spritte hænder med det samme, de ankommer til arbejdspladsen. Selv billig håndsprit kan bidrage positivt til et mere sikkert og hygiejnisk arbejdsmiljø med brug af en dispenser.

Få en praktisk stander til håndsprit som håndspritdispenser på arbejdspladsen

Den praktiske gulvstående dispenser til hånddesinfektion er udstyret med infrarød sensor, der selv opfanger bevægelse. Vores håndspritdispenser modvirker effektivt smittespredning, da man ikke behøver at røre ved nogle dele af dispenseren. Dryppladen forhindrer spild i at falde på gulvet, og øverst på bagpladen er der et håndtag, der gør den nem at flytte rundt.
Vores håndspritstander er den bedste løsning til at få en lettilgængelig håndspritdispenser i øjenhøjde. Håndspritstanderen gør det nemt at bidrage til et sikkert og hygiejnisk arbejdsmiljø. Pas på dig selv og dine kollegaer med en håndspritdispenser fra AJ Produkter.

Minimer smittespredning med en borddispenser eller håndspritstander

Håndspritdispenserne på arbejdspladsen gør det hurtigt og nemt at spritte hænderne af, inden arbejdsdagen går i gang. På denne måde kan alle nemt og effektivt bidrage til et rent og bakteriefrit arbejdsmiljø. Uanset om man vælger håndspritdispenseren med stander eller borddispenseren, har man bidraget positivt til arbejdspladsens hygiejne og sikkerhed. Man kan derfor trygt vælge den model, som passer bedst til den pågældende indretning. Med håndspritdispenseren bliver det hurtigt og enkelt at holde arbejdspladsen ren og hygiejnisk.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe