Tipcontainer med låg til anvendelse med truck

Tipcontainerne med låg er perfekte til effektiv håndtering af forskellige slags affald. De er forsynet med højt låg, som maksimerer den indvendige volumen og beskytter indholdet. Containerne med låg er konstrueret til anvendelse med en gaffeltruck og tåler hård håndtering. Tip- og tømningsmekanismen aktiveres, når fronten på containeren rammer en større container, hvor trykpladen på fronten presses ind. Denne anordning giver øget sikkerhed, da tipcontaineren ikke kan glide af truckgaflerne på grund af trykket mod en større affaldscontainer.
Den lave og robuste tipcontainer er udstyret med to små låger med håndtag på den ene side og en stor låge til effektiv tømning på den anden side. Pulverlakeringen giver en hård og slidstærk overflade med stor modstandsdygtighed overfor hård behandling. Den smarte tipcontainer har automatisk tipning, der gør tømning af affald let og enkelt. Komplementér købet af en tipcontainer med låg med hjul og andet funktionelt tilbehør for at få en optimal løsning til arbejdspladsen. Med den lukkede tipcontainer bliver affaldet på plads lige indtil tømning.

Praktisk tipcontainer til 600 liter

Den praktiske tipcontainer med låg kommer i en række forskellige størrelser. Med en tipcontainer til 600 liter får man en middelstor tipcontainer med plads til en god mængde affald. Denne størrelsesvariant er praktisk og ideel til de fleste typer virksomheder. Den funktionelle tipcontainer med låg er udstyret med alle de samme smarte funktionaliteter som vores øvrige størrelsesvarianter – vælg derfor den størrelse der passer bedst til din arbejdsplads.
Tipcontainerne er konstrueret i solidt metal og er designet i en klassisk blå farve. Tipcontainernes design og funktionalitet gør dem til en perfekt tilføjelse til de fleste arbejdspladser. Det slidstærke design med den høje maksbelastning gør, at man nemt kan bruge containeren i mange år.

Smart tipcontainer med låg til effektiv affaldshåndtering

Hos AJ Produkter fokuserer vi på, at kvaliteten på vores produkter altid er i top. Derfor er vores tipcontainere med låg udstyret med mange praktiske funktioner, der gør dem perfekte til effektiv affaldshåndtering. Da vi tilbyder modeller, der kan rumme alt fra 150 – 2000 liter, kan man vælge netop den model, som vil virke bedst til arbejdspladsens unikke behov. Husk desuden at komplementere den smarte tipcontainer med låg med en gaffeltruck, gaffellås og andet praktisk tilbehør for at få den mest optimale løsning.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe