En lav tipcontainer uden låg får arbejdet gjort

Her hos AJ Produkter tilbyder vi et stort sortiment af tipcontainere uden låg. Tipcontainerne uden låg kommer i flere forskellige størrelsesvarianter, eksempelvis 300 l, 600 l og 900 l. Med disse praktiske størrelsesvarianter er det nemt at finde den model, som passer bedst til arbejdspladsens behov. Tipcontainerne uden låg er beregnet til anvendelse med gaffeltruck og kan bruges til effektiv kildesortering. For at opnå de bedste resultater bør containeren være fuld ved tømning.
Tipcontainerne kommer i flere modeller og mange forskellige flotte farver. Vores S tipcontainer kommer i mange friske farver blandt andet: grøn, rød og gul. Tipcontainerne behøver derfor ikke at være kedelige at se på. Denne container kan derfor bruges til at gøre kildesorteringen lettere takket være de forskellige farver. Den har desuden for kvalitets- og miljømærkningen CE iht. belastningskapacitet. Komplementer din tip- eller vippecontainer med låg, hjul, mærkater og andre typer funktionelt tilbehør for at få en helt optimal affaldshåndteringsløsning.

Få effektiv affaldshåndtering med en tipcontainer til truck

Selv en lille tipcontainer kan øge effektiviteten omkring affaldshåndteringen på arbejdspladsen. Med brugen af en tipcontainer til truck får man også en mere behagelig og ergonomisk tømning af affald, hvilket beskytter kroppen mod tunge løft. Skån medarbejdernes skuldre og ryg effektivt med en vippecontainer til håndtering af store mængder affald på arbejdspladsen.
Mange af vores tip- og vippecontainere er udstyret med automatisk tømning, som aktiveres, når fronten på containeren rammer en større container, hvorved trykpladen trykkes ind. Denne konstruktion giver øget sikkerhed, da containeren ikke kan glide af truckgaflerne. Når trykpladen går ud igen, vender tipcontaineren uden låg tilbage til udgangspunktet.

Få en smart vippecontainer i høj kvalitet

Flere af vores smarte tipcontainere uden låg er CE-mærket og klassificeret i henhold til belastningskapacitet. Hos AJ Produkter går vi både op i pris og kvalitet, derfor tilbyder vi også en bred vifte af forskellige tipcontainere, hvor man let kan finde den størrelse eller farve, som passer til den enkelte virksomheds behov. De robuste tipcontainere uden låg er alle lavet i kvalitetsmaterialer, der bidrager til den høje maksbelastning. Det kan være en rigtig god idé at komplementere købet med låg, hjul eller mærkater for at få et nemmere arbejdsflow med tipcontaineren.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe