Stort udvalg af labelprintere og labelmaskiner

På et lager skal varerne forsynes med en tydelig label med oplysninger som varenummer, varenavn, antal og forskellige andre oplysninger, så alle kan se, hvilken vare der er tale om. På et lager med tusindvis af varer indenfor et område i eksempelvis industrien er det ikke alle varer, man lige kan regne ud, hvad er, og derfor er det praktisk at mærke varerne med en label.
Med en label med varenummer kan man altid finde frem til, hvilken vare det drejer sig om, og dermed bliver arbejdet på lageret mere effektivt.
En label printes ud på en labelmaskine, der sluttes til en computer, hvor lagersystemet kan tilgås, og oplysningerne om den enkelte vare hentes. Således er det ikke nødvendigt at taste alle oplysninger ind men blot varenummeret, og da vil de relevante oplysninger om varen blive printet ud.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af labelprintere og labelmaskiner til lager og værksted, og næsten uanset hvad jeres behov er, kan I finde jeres nye labelprinter hos os.

Køb mærkningstape til labelprinter og labelmaskiner

Hos os kan du ikke blot købe labelprinteren, her kan du også finde mærkningstape til printeren. Dermed behøver du kun at handle ét sted, for hos os kan du købe alt, du skal bruge, når der skal printes labels ud og altså både selve labelmaskinen og labels i rulleform.

Håndholdte labelprintere og labelmaskiner

Hos AJ Produkter finder du også håndholdte labelprintere og labelmaskiner, som, ligesom de stationære labelmaskiner, kan være relevante på et lager, værksted og andre steder, hvor det er nødvendigt at forsyne emner med en label.

Smart Dymo labelprintere med QWERTY-tastatur

En klassiker inden for mærkning er den velkendte Dymo, og med en Dymo labelprinter kan du hurtigt og nemt skrive og printe labels til dine varer eller andet, der skal mærkes. Det kan også dreje sig om forskellige former for informationer eller instruktioner om andre ting end varer, og da kan en Dymo labelprinter være et handy lille værktøj til at skrive en linje eller to ud og klæbe fast på en skuffe, et skab eller noget andet.
Se vores udvalg af labelmaskiner og Dymo labelprintere her på siden og bestil allerede i dag. Vi står klar til at sende dine varer afsted, og har du spørgsmål til vores labelprintere eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe