Find den rette hammer til dit formål

Uanset om du arbejder på et værksted, på et lager eller er en gør-det-selv entusiast, så har du brug for en effektiv hammer i god kvalitet. Hammeren er et af de obligatoriske redskaber, som man finder i den klassiske værktøjskasse. Har du ikke en god hammer, kan du hurtigt mærke det i det daglige arbejde – derfor er det vigtigt at aldrig gå ned på kvaliteten, når man skal investere i gode hammere til arbejdspladsen. Her på siden finder du forskellige robuste hammere til forskellige formål. Fælles for alle er, at de er i en høj kvalitet og designet med korrekt hærdning for at opnå den bedste brugersikkerhed.

En forhammer – hvad kan den?

Vores udvalg af hammere byder på forskellige varianter til ethvert formål. Står du og mangler en forhammer, så finder du en flot en af slagsen her i vores udvalg. Med vores forhammer får du en hammer med skaft af hickorytræ, som er fremstillet af sandblæst og klarlakeret stål med hærdede, firkantede slagflader i begge ender.
Forhammeren er utrolig robust og tungere end den almene bænkehammer. Derudover er den mere oplagt til de mere avancerede opgaver, hvor slagkraften er afgørende. Husk altid at anvende beskyttelsesbriller, når du anvender vores forhammer.

Hvorfor skal jeg investere i en gummihammer?

En anden mulighed kunne være, at du har et behov for at bruge en hammer, som skal anvendes til montering. I sådanne tilfælde ville en gummihammer være et godt valg. Gummihammeren er god til camping, når du skal slå telt op eller til monteringsarbejde. Hovedet på gummihammeren er fremstillet af massivt, sort gummi og skaftet er lavet af træ. Gummihammeren er også et skånsomt værktøj, der forhindrer skader på beslag og underliggende materialer.

Snedkerhammer eller en rekylfri hammer?

Vores snedkerhammer, som ofte anvendes i tømrer- og snedkerlignende arbejdsopgaver, er forsynet med et stålrørsskaft og har et gribevenligt, ergonomisk gummihåndtag. Snedkerhammeren er kendt for dens firkantet bane og tværpen. En rekylfri hammer, eller dødslagshammeren som den også kaldes, har til formål at minimere arbejdsskader og fysisk slid. Disse hammere har ofte et hammerhoved i enten nylon eller i metal, alt efter hvilket emne hammeren skal anvendes til. Her hos AJ Produkter tilbyder vi en rekylfri hammer støbt i nylon. Så er du godt klædt på til enhver opgave, hvor du gerne vil skåne kroppen, når du slår med hammeren.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe