Hæftepistol til møbler

En hæftepistol kan være anvendelig til rigtigt mange ting, både i virksomheden og i hjemmet. En af de ting, en hæftepistol ofte bruges til, er møbler. Kaster man sig ud i at ombetrække møbler, har man brug for denne særlige type hæftemaskine til at fastgøre det valgte stof under stolesædet, for det kan være vanskeligt at gøre på andre måder end netop med en hæftepistol.
Der er naturligvis ikke tale om en rigtig pistol men en hæftemaskine, hvor man, i stedet for at lægge eksempelvis nogle stykker papir ind mellem hæftemaskinens to dele, blot holder maskinen mod emnerne og så at sige skyder hæfteklammerne ind.
En hæftepistol kan altså bruges til både stof og træ, som der jo netop er tale om ved eksempelvis en spisestuestol, og med en god hæftepistol og lidt fingerfærdighed kan man spare mange penge fremfor at sende sin stol til en møbelpolstrer.

Hæftemaskine

Hvordan man åbner en hæftemaskine, er noget, mange mennesker spørger sig selv om. Er der tale om en helt almindelig hæftemaskine til at hæfte papirer sammen med, trækker man blot den øvre og nedre del af maskinen fra hinanden i den ende, hvor hæfteklammerne sidder.
Hvordan man åbner en hæftepistol fremgår af brugsanvisningen til maskinen. Netop fordi, det på nogle modeller kan være svært at gennemskue, hvordan maskinen åbnes, er det værd at sørge for at gemme manualen.

Køb hæftepistol eller hæftemaskine

Når man skal købe en hæftepistol eller hæftemaskine, vil man naturligvis gerne købe den rigtige, og hvis du er i tvivl om, hvilken hæftepistol er den bedste til dit projekt er du velkommen til at kontakte os på telefon eller vores chat, hvor vi sidder klar til at hjælpe.
Det man med sikkerhed kan sige er, at hvis man eksempelvis skal sætte hæfteklammer i en mængde papir, der skal laves til et hæfte, er den bedste hæftemaskine en lang hæftemaskine, for kun med en lang hæftemaskine kan arkene komme ind, så hæfteklammerne kan sættes i midten.
Er der blot tale om at hæfte nogle ark sammen i det ene hjørne kan en almindelig lille hæftemaskine til kontorbrug være tilstrækkelig. Her kan man med fordel vælge en model til standardstørrelse hæfteklammer, da de helt små ikke altid er kraftige nok.
Se vores store udvalg af hæftemaskiner og hæftepistoler her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling. Hos os kan du købe både hæftepistoler og hæfteklammer, så du behøver kun at handle ét sted.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe