Sav til træ

Står man foran en udbygning eller et andet gør-det-selvprojekt, hvad enten det er derhjemme eller på arbejdspladsen, kan man få brug for en sav. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken slags sav man benytter sig af, og man skal altså vælge den sav, der passer til formålet.
Således er en kæde sav beregnet til at fælde træer og save grene over med men ikke til eksempelvis at skære et bræt over eller forkorte en gardinstang med. Der er altså forskellige save til forskellige formål, og hos AJ Produkter kan du finde nogle af de save, du kan få brug for i det daglige.
Står du netop og skal save et bræt over, kan det ofte være tilstrækkeligt med en helt almindelig håndsav, også kaldet en fukssvans. En fukssvans kan også kaldes en lille sav til træ og kan betjenes af de fleste. Den er således et praktisk værktøj, hvis en gren i haven skal saves over eller stolpen til den nye havelåge er for lang.

Nedstryger

En nedstryger er også en simpel håndsav, men i modsætning til en fukssvans har nedstrygeren en klinge, man bruger til at save med. På en fukssvans er klingen selve saven, mens klingen på en nedstryger er en del af saven.
En nedstryger kan bruges til både træ og metal, og her kan du købe ekstra klinger, så du kan udskifte, når en klinge er slidt op og ikke længere saver effektivt. Klingerne findes i flerstykspakker, så du har lidt til skuffen og ikke behøver at skulle afsted til byggemarkedet eller bestille på nettet hver gang, du har slidt en klinge op.

Hulsav

Står du derimod og har brug for at lave et hul i for eksempel en bordplade til at føre ledninger igennem, er det en hulsav, du har brug for. En hulsav er en slags ring med savtakker, og denne ring kobles på et elektrisk bor. På den måde saver man rundt og kan save et hul.
En almindelig hulsav er beregnet til træ og andre bløde materialer. Den er derfor ideel til at save huller i skabe eller borde, hvor man har brug for et hul til ledningsudtræk. Hvis der er tale om at skulle save et hul i en flise, skal man have fat i en hulsav til fliser, da denne er beregnet til netop hårde materialer som fliser og sten.
Se vores udvalg af save her på siden og find den sav, du skal bruge til dit projekt.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe