Med et koben køb fra os er du sikret et koben i høj kvalitet

Mangler du et praktisk og effektivt koben i værktøjskassen til søm- og afbrækningsopgaver? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Produkter ved vi, hvor vigtigt et koben i høj kvalitet er for værktøjskassen. Man ved nemlig aldrig, hvornår man står i en situation, hvor man skal bruge et robust værktøj til afbrækning. Du kan derfor både finde en stor og et lille koben i vores sortiment, der hjælper dig med effektiv og sikker afbrækning eller fjernelse af lister og søm.

Både et stort og lille koben til ethvert behov i vores sortiment

Uanset hvad dine behov er, så har vi et stålkoben til dine opgaver i vores udvalg. Vores lille koben 190 mm er perfekt til dig, der ikke har meget plads til værktøjsopbevaring, men som stadig vil have et godt og solidt stykke værktøj, der får arbejdet gjort enkelt og effektivt. Hos AJ Produkter tilbyder vi kun værktøj i den bedste kvalitet – hvilket betyder, at du ikke går ned på kvaliteten, bare fordi du køber et mini koben.
Det smarte, lille koben kan både anvendes til at trække søm ud, tage lister af eller åbne dåser. Det er altså helt op til dig og dine behov, hvilket koben du skal investere i. Den lille praktiske størrelse gør, at det er nemt at komme til og have kobenet med sig på farten. Det er ligeledes nemt at have med i værktøjskassen, hvilket gør det til et meget praktisk og fleksibelt arbejdsredskab.

Et stort koben til afbrækning, løft, skrab og sømudtagning

Vores store koben på 625 mm har brede arbejdsflader, tynde ender og er fremstillet i hærdet, højlegeret borestål. Dette redskab er oplagt til at bryde op, skrabe, løfte eller trække søm ud. Den er lakeret i en skarp rød farve, som gør, at det altid er nemt at få øje på kobenet, når det skal bruges. Kobenet kan med sin hårde, robuste overflade bryde det meste op, og er derfor et ideelt redskab til enhver virksomhed, hvor man har brug for effektiv og robust afbrækning.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe