Effektivisér arbejdet med robuste tænger til enhver arbejdsopgave

Tænger er et utrolig praktisk og alsidigt arbejdsredskab til en lang række situationer og formål. Derfor er de også tit at finde i værktøjskasser både hos professionelle håndværkere såvel som den private handyman, der ikke vil gå ned på kvaliteten, når der skal anvendes robust værktøj til forskellige praktiske opgaver. Med tænger i høj kvalitet er det ingen sag at udføre en lang række forskellige arbejdsopgaver, der kræver alsidigt gribeværktøj til håndtering og/eller overklipning af hårdt materiale.

Stort udvalg af tænger til mange forskellige formål

Hos AJ Produkter har vi et stort og alsidigt udvalg af forskellige, praktiske tænger til ethvert tænkeligt formål. Du kan både finde en spidstang, skævbider, kombinationstang, papegøjetang eller måske endda et praktisk tangsæt med 4 dele, så du altid har forskellige, praktiske tænger lige ved hånden, når du har brug for de forskellige redskaber til forskellige arbejdsopgaver.
Med tænger fra AJ Produkter er du godt klædt på til mange situationer, hvor du har brug for robuste og effektive tænger til at løse en given opgave. Tængerne er fremstillet i høj kvalitet og er designet til at give optimal komfort under anvendelse. Du er dermed sikret både en effektiv tang, der får arbejdet gjort, såvel som et ergonomisk redskab, der gør anvendelsen mere behagelig og rar for hænderne.

Robuste tænger i vores praktiske tangssæt

Med vores praktiske tangssæt skal du ikke vælge mellem forskellige tænger – du har dem alle sammen lige ved hånden i én samlet løsning. Tangsættet indeholder en fladtang, motortang, kombinationstang og en skævbider, der kan klippe hård tråd som fx pianotråd over. Alle tængerne i sættet er utrolig gribevenlige og overfladebehandlet mod rust, så de holder længe og er godt beskyttet mod tidens tegn samt vind og vejr.
Med vores papegøjetang kan du indstille værktøjet i 7 indstillinger, hvilket sikrer optimal fleksibilitet i anvendelsen. Det ergonomisk designede håndtag sikrer, at der er et behageligt greb, og at tangen ligger godt i hånden under anvendelse. Du kan også finde en kraftig boltsaks i vores sortiment, hvis du har brug for en robust og slidstærk løsning til opskæring af metalgenstande såsom bolte, kæder eller hængelåse.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe