Skruenøgle, svensknøgle eller skiftenøgle – hvad er det?

En skruenøgle, svensknøgle eller skiftenøgle er tre ord for det samme værktøj – nemlig det velkendte spændeværktøj, som kan findes i enhver værktøjskasse. Kært barn har mange navne, men uanset hvilken betegnelse du støder på, er det i sidste ende ét og samme redskab.
Man bruger en skiftenøgle til at løsne og spænde bolte og møtrikker, og de kan ofte justeres, så kæberne kan anvendes til forskellige størrelser møtrikker og/eller bolte. Et uundværligt værktøj for enhver professionel håndværker såvel som handymanden derhjemme, der gerne vil have skrueredskaber i høj kvalitet til praktiske arbejdsopgaver med møtrikker og bolte.

Gå til enhver spændings- eller løsneopgave med en robust svensknøgle/skiftenøgle

En af de store fordele ved brugen af en svensknøgle er, at de er utrolige robuste og slidstærke. De kan med andre ord holde til lidt af hvert, så du kan uden problemer lægge kræfter i uden at være nervøs for, at din skiftenøgle går i stykker eller ikke får arbejdet gjort. Vores skruenøgle har et ergonomisk håndtag og softgreb, der sikrer maksimal komfort og sikkerhed for din hånd, når du anvender redskabet.

Mangler du et fleksibelt skiftenøglesæt i stedet for en enkelt skruenøgle?

Mangler du robuste skruenøgler i forskellige størrelser? Så tag et kig på vores smarte skiftenøglesæt med 4 dele i forskellige farver. Her kan du finde en svensknøgle til mange forskellige løsne- og spændeopgaver med justerbare kæber, der sikrer, at du kan spænde og løsne møtrikker og bolte i enhver størrelse.
De små skruenøgler er også oplagte til yngre børn, der gerne vil med ud på fars værksted og hjælpe med at skrue. Med disse praktiske, små skruenøgler kan du nemt introducere barnet til små håndværksopgaver, uden værktøjet bliver for stort og klodset af håndtere for de små barnehænder. På den måde får barnet en overskuelig introduktion og en god oplevelse, når det skal ud og ”skrue” med far på værkstedet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe