Find det rette bor i vores praktiske borsæt i høj kvalitet

Uanset hvad du skal bore i, så er det vigtigt at have de helt rette bor lige ved hånden, så du altid kan udføre opgaven foran dig med det bedste resultat. Der er et væld af forskellige bor til forskellige opgaver og materialer. Derfor har vi hos AJ Produkter samlet forskellige bor i én og samme beholder, så du har forskellige løsninger til forskellige opgaver lige ved hånden. Er du på jagt efter et fladbor til effektiv huludskæring, kan du også finde det i vores sortiment. Gå på opdagelse og find lige det fladbor eller borsæt du har brug for til din arbejdsplads eller dit hjem.

Det ideelle bor lige ved hånden med et praktisk fladbor

Med et fladbor er det ingen sag at lave huludskæring i hverken plast- og træmaterialer. Fladbordet er oplagt til at bore huller til eludtag til skriveborde, eller andre arbejdsstationer hvor der er brug for cirkulære huller til opladning eller tilslutning af andet teknik. Skaftet har et sekskantbeslag, hvilket sikrer et bedre greb under anvendelse. Det er desuden velegnet til brug sammen din skrue- eller boremaskine, så du får det flotteste resultat.

Effektivt borsæt med bor der kan løfte enhver opgave

I vores borsæt får du 18 dele, der både kan anvendes til beton, træ og metal. Borene har spidser af karbidlegering, hvilket sikrer robusthed, når du borer. Den smarte beholder har et drejbart låg, der både holder borene på plads og beskytter dem mod slag og elementerne. Med et borsæt har du altid det rette bor lige ved hånden, uanset hvilket grundlag du skal bore i. Borene kommer desuden i mange forskellige størrelser, så du ikke står i en situation, hvor du ikke kan finde det bor, du har brug for til opgaven.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe