Udvid lageret med påbygningssektioner til lagerreoler

guide til de rigtige reolsystemer

Hvilken type reolsystem er bedst for dig?

Læs vores guide

Påbygningssektioner til lagereoler

Her hos AJ Produkter forhandler vi mange forskellige lagerinventar. Du finder de mindre ting som plastkasser, men også store lagerreoler. Ja, du kan sågar også købe dækreoler hos os. Når man engang har fået anskaffet sig sine lagereoler, sker det nogle gange man mangler plads. Det er ganske naturligt, da det blot er et tegn på at virksomheden er i udvikling – og det kan man jo ikke klage over. Dog betyder det også der pludselig opstår et behov for mere lagerplads. Her kan vi være behjælpelige med påbygningssektioner, som gør, at du nemt og billigt kan udvide din eksisterende lagerplads. Du finder dem her på siden til gode priser.

Gør lagerreoler større

Går du og drømmer om at gøre dit lager større? Hvis det er tilfældet, er du ikke alene. Når man driver en virksomhed, vil man jo gerne have den skal vækste, og det medfører naturligvis et øget behov for plads. Samtidig ville det jo være ærgerligt at skulle købe helt nye lagerreoler, pallereoler eller kassereoler. Heldigvis har vi gjort dette nemt for dig med vores påbygningssektioner. Med disse kan du ganske nemt og billigt tilføje mere reolplads til dit eksisterende lager. På denne måde kan du spare penge, da du ikke behøver at købe nye lagerreoler, men samtidig betyder det også, at man ikke skal bruge dagevis på omvæltningen. Du finder påbygningssektioner i forskellige størrelser, materialer og dimensioner lige her på siden. Sådan at du med sikkerhed kan finde en påbygningssektion, som passer dig og din virksomheds behov. Skulle du have brug for flere i fremtiden, kan du altid købe disse hos os.

Tilbehør til lageret

Indenfor tilbehør til lagereoler er der meget at vælge imellem. Her finder du naturligvis vores påbygningssektioner, som kan bruges til at udvide eksisterende lagerreoler. Dette er utrolig praktisk, hvis man pludselig har behov for mere lagerplads. Det ville jo være en skam at skulle købe helt nye lagerreoler, bare fordi man mangler en smule mere plads. Dertil har vi også andet tilbehør som stiger og elefantfødder. Disse er særdeles praktiske, da de gør det nemmere at hente varer fra alle hylder. Det kan gøres nemt og sænker derved også risikoen for uheld. Dette er noget vi finder vigtigt her hos AJ Produkter, og du kan derfor købe dette tilbehør til særdeles fornuftige priser.

Gå ikke glip af disse kategorier

ArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe