Eurokasser

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Stabelbare plastkasser for optimal opbevaring

Arbejder du på værksted, på lager eller i industri? Og mangler du praktiske løsninger indenfor transport og opbevaring? Så bør du investere i gode opbevaringskasser fra AJ Produkter. Ved at bruge de rette kasser kan du mindske rod og kaos i et travlt arbejdsmiljø og skabe mere struktur. På den måde får du det bedste ud af pladsen, du har til rådighed, samtidig med at du skaber en harmonisk arbejdsplads for dig selv og dine medarbejdere.
Vores eurokasser er robuste og nemme at have med at gøre. De kan med andre ord bruges på en lang række arbejdspladser, hvor man har brug for organiseret og smart opbevaring. Hos AJ Produkter finder du en bred vifte af transport- og opbevaringsmuligheder. Vores kasser er perfekte til dig, der har behov for en robust, slagfast og hygiejnisk kasse. Du kan finde plastkasser, som er specielt tilpasset EUR-palleformat og som nemt og ligetil kan stables ovenpå hinanden for nem og effektiv opbevaring og transport.

Robust og praktiske eurokasser af plast

Vores eurokasser er fremstillet med enten genanvendeligt polypropylen eller HD-polyætylen. Det betyder, at kassen er UV-resistent, hygiejnisk og levnedsmiddelgodkendt og kan håndtere temperaturer fra -40oC til +90oC. Ydermere kan kasserne håndtere de fleste kemikalier. Kasserne har en glat inderside og bund, der gør dem ideelle til brug på transportbånd.
Kasserne har desuden gribevenlige håndtagshuller, der gør dem skånsomme at bære. På den måde kan dine medarbejdere anvende kasserne helt uden at anstrenge eller stresse kroppen. For en mere vandtæt og sikker opbevaring kan du købe låg separat.

Store og små eurokasser til ethvert behov

Hos AJ Produkter har vi bred vifte af eurokasser i forskellige størrelser. Det betyder, at du kan finde kasser, der passer til dine behov, uanset om det er kasser, der kan håndtere 21 liter eller 160 liter. Er det nødvendigt, kan du stable de forskellige plastkasser ovenpå hinanden. På den måde kan du have forskellige størrelser til rådighed uden at gå ned på funktionaliteten. Med vores eurokasser kan du nemt og hurtigt opbevare og transportere gods eller andet på dit værksted. Det vil både øge produktiviteten og effektiviteten på din arbejdsplads på længere sigt.
Går du meget op i miljøet, kan du med fordel vælge vores 44 liter plastkasse, der er fremstillet i genanvendt plast. Kassen tåler temperaturer fra -20°C til +80°C og er velegnet til tung håndtering. Den perfekte følgesvend til virksomheden, der går op i bæredygtighed.