Køb pladevogne til konkurrencedygtige priser

Står du og mangler en vogn til dine plader eller andre lange materialer? Så er du havnet det rette sted. I AJ Produkter tilbyder vi forskellige pladevogne til flere behov – og de fås alle til konkurrencedygtige priser.

Vi garanterer værdi for pengene, hvilket betyder, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, selvom priserne holdes nede.

Find vognen til dit formål og bestil nemt her i webshoppen – så kan den være hos dig inden for få dage. Ved køb medfølger altid 14 dages returret og 7 års garanti mod produktionsfejl.

Vælg mellem vogne i flere designs

Pladevognene kommer i flere udgaver og designs. Vælg f.eks. om du vil have en model med eller uden rørbøjler, om du ønsker sektionsopdeling, eller om det skal være en lille smart vogn med kun to hjul.

Med rørbøjlerne får du en vogn, der er let at styre og navigere rundt – hvilket uden tvivl er en fordel, hvis din vogn skal anvendes til lange plader, byggematerialer eller lignende. Får du brug for support til din transport, tilbyder vi også flere forskellige spændestropper blandt vores løfteudstyr.

Vil du gerne kunne stable dine plader, kan en model uden rørbøjler i stedet være dén, du skal gå med. Du kan også vælge at købe en model, hvor bøjlerne kan tages af og på – så du selv kan tilpasse vognen alt efter situationen.

Vores mindste pladevogne er ideelle til dig, der blot skal transportere få plader ad gangen. Med deres lille størrelse kan de nemt gemmes af vejen, når de ikke er i brug. Tag dog ikke fejl – de kan stadig bære helt op til 200 kg og er udstyret med kraftige luftgummihjul.

Læs mere om, hvordan du effektivt kan indrette et lille lager i vores blog.

Pladevogne i god kvalitet og med høj belastningsevne

En pladevogn skal selvfølgelig kunne holde til lidt af hvert, hvis den skal fragte plader og materialer sikkert rundt. Med en vogn fra AJ Produkter er du garanteret høj kvalitet, funktionalitet og fleksibelt design – så du kan bruge vognen på en måde, der passer dig.

Vores kraftigste pladevogne kan løfte helt op til 600 kg og er derfor også udstyret med solide faste- og drejehjul, der kan bremses.

Find alt til arbejdspladsen hos AJ Produkter

Vores sortiment af pladevogne er blot et lille udsnit af alle de mange produkter, vi tilbyder i AJ Produkter. Bare indenfor vogne og hjul kan du finde et vidt og bredt udvalg af gode transportmidler til dit lager, værksted og kontor.

Arbejder du på en arbejdsplads, hvor I klæder om? Find et stort udvalg af inventar til omklædning som f.eks. omklædningsskabe, knagerækker og tilbehør til tøjvask.

Spørg vores eksperter, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores pladevogne eller nogle af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på online chat, telefon og e-mail, hvor vi er klar til at vejlede dig.

Vores team er eksperter i produkterne og hjælper dig gerne trygt igennem beslutningsprocessen – uagtet om det drejer sig om et enkelt produkt eller indretningen af et helt lager.


AJ Produkter leverer konkurrencedygtige priser på pladevogne med 14 dages returret og 7 års garanti

Vælg mellem forskellige designs – f.eks. med eller uden rørbøjler

Pladevognene er i høj kvalitet og kan bære fra 150 kg til 600 kg

Hos AJ Produkter har du mulighed for at finde inventar til alle slags arbejdspladser

Ønsker du personlig vejledning, er der også mulighed for dette

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe