Hyldevogne

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Praktisk hyldevogn med hjul i høj kvalitet

Hos AJ Produkter har vi et stort sortiment af hyldevogne til forskellige formål. Vi tilbyder hyldevogne med og uden forhøjet kant, vogne med fleksible hjul, samt vogne som egner sig til lager og værksted. I vores sortiment har vi et bredt udvalg af vogne i forskellige farver og former. Vi har hyldevogne modeller, som kommer i fem flotte og friske farver; grøn, gul, orange, blå og rød. Med denne flotte hyldevogn har man en praktisk og flytbar opbevaringsløsning til kontor, lager eller værksted. Vognenes flotte design gør den nem at placere på kontorer i alle størrelser.
Med vores hyldevogn i rustfrit stål får man en stilren og hygiejnisk opbevaringsløsning. Med det stilrene ståldesign passer hyldevognen perfekt til de fleste typer virksomheder. Den er i særdeleshed velegnet til virksomheder, der stiller høje krav til renlighed og hygiejne såsom køkkener eller kantiner. På grund af det store udvalg er det let at finde en hyldevogn hos AJ Produkter, som passer til netop din virksomheds unikke behov og krav.

Få en hyldevogn med låsbart skab

Vi tilbyder desuden hyldevogne med rummelige, aflåselige skabe. Disse er perfekte til brug på lager eller værksted og er desuden tyverisikrede. Du kan blandt andet få en hyldevogn med praktiske værktøjstavler på siderne til ekstra opbevaring og hylder i plast med forhøjede kanter. Denne robuste og smarte hyldevogn gør opbevaring og transport af værktøj, redskaber og materialer nemmere.
Med denne smarte løsning kan man altid have sit værktøj lige ved hånden, når man har brug for det. Med denne vogn har man rigeligt plads til mange typer værktøj og materialer, som bruges på arbejdspladsen. Køber man en hyldevogn med skab, kan man nemt og effektivt skjule indholdet på en pæn måde.

Alsidige rullereoler til lager og værksted

Vores store udvalg af hyldevogne gør, at der er en god opbevaringsløsning til mange typer virksomheder. Med det store udvalg af forskellige modeller i mange farver findes der helt sikkert en god opbevaringsløsning til de fleste virksomheder.
Uanset om man er til et friskt, moderne hyldebord i en stærk farve, eller til en mere minimalistisk og simpel sort/sølv løsning har vi hos AJ Produkter det, du søger. Find nemt hyldevogne til alle typer arbejdsmiljøer her på siden.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe