Få et praktisk rullebord i høj kvalitet

Rulleborde er utrolig effektive til arbejdsdagens praktiske gøremål. Uanset om du arbejder indenfor restauration, på lager, i industri eller noget helt andet, så er det utrolig praktisk med et rullebord til at have ting på eller fragte mad, drikkevarer, værktøj eller andre genstande, man bruger på en arbejdsplads.
Sørg derfor for at ikke gå ned på kvaliteten, når du skal købe rulleborde til virksomheden. Det sidste, man ønsker, er at anskaffe sig et billigt rullebord, som ikke kan holde til arbejdsdagens gøremål. Hjulene skal rulle problemfrit, og materialet skal være slidstærkt og robust, så rullebordet kan holde til en arbejdsdag med smæk på. Det sidste, man vil stå med, er et billigt rullebord, der ikke kan fragte vigtige redskaber fra A til B.

Sådan kan du bruge et rullebord i privaten

Det er ikke kun i erhvervet, at rulleborde kan gøre en stor forskel. Elsker du at grille i haven? Eller at invitere familie eller vennerne over til cocktails, eller lækkert fingerfood? Så er der mange fordele ved at have et lækkert, praktisk rullebord i hjemmet.
Med et lækkert rullebord kan du hurtigt transportere is, sirup, mynteblade og alkohol ud til dine gæster, så de ikke skal rejse sig, hver gang de skal mixe drinks eller have ekstra is i deres glas. Det sidste, man må gå ned på til grillaftener, er tilbehøret – her får du også hurtigt nok at se til, hvis du skal løbe frem og tilbage efter ketchup, remoulade, sennep, ristede løg osv. Med et rullebord kan du nemt og enkelt rulle alt tilbehøret ud, så dine gæster selv kan tage, hvad de mangler til deres grillmad. Nemmere og hyggeligere bliver det ikke at have gæster til spisning eller drinks.

Brug dit rullebord som pynt i hjemmet

Udover at være praktiske kan rulleborde også være med til at pynte i hjemmet. Det handler bare om at tænke ud af boksen og gøre rullebordet til en del af pynten i hjemmet. Beklæd blot dit nye rullebord med en fin blomst, nogle flotte fotorammer med familie og venner og/eller andre fine dekorationer, du synes godt om. Så vil det fine rullebord også kunne pynte som en del af dekorationen i hjemmet, indtil den praktiske rullefunktion skal bruges.

Har du spørgsmål til vores rullebord?

Mangler du vejledning til hvilket rullebord, du skal vælge? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi naturligvis gøre vores bedste for at rådgive dig, så du finder lige præcis det rullebord, du har brug for til dine behov. Vi er eksperter i at rådgive vores kunder og går altid det ekstra skridt for at sikre os, at vores kunder er glade og tilfredse med deres køb.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe