Bordvogne

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Smal bordvogn

Når man skal transportere ting rundt indenfor et mindre areal, kan en bordvogn være hensigtsmæssig. En bordvogn er en vogn med en eller flere hylder, som kan gøre det ud for borde, man kan sætte noget på. Vognen har håndtag, så man let kan skubbe eller trække vognen.
En bordvogn kan være anvendelig mange steder. Det kan for eksempel dreje sig om et større køkken i en restaurant eller kantine, hvor råvarerne skal hentes ind fra varebilen eller de snavsede tallerkener skal køres ud til opvasken.

Praktisk bordvogn

En bordvogn kan også være praktisk i beboerlokalet, festlokalet eller sognegården, hvor service og mad skal kunne fragtes mellem køkken og selve lokalet, hvor brugerne sidder. I køkkenet kan man i god tid sætte kaffekopper, tallerkener og andre ting på bordvognen og køre den ind, når det er tid.
Også på et lager eller værksted kan en bordvogn være praktisk til at køre mindre gods rundt på eller til varepluk i netbutikken, hvor den enkelte kundes bestillinger samles ind fra hylderne inden de pakkes og sendes afsted.
Ligeledes kan bordvogne være nyttige i institutioner, hvor måltiderne kan klargøres i køkkenet og køres ind på spisestuen på en bordvogn. Det samme gælder på hospitaler, hvor vaser og saft skal køres fra køkkenet og ud på gangene eller ind til patienterne på stuerne, og da kan det være praktisk med en bordvogn.
Bordvogne findes i flere størrelser, og er pladsen begrænset, kan det være praktisk med en smal bordvogn.

Bordvogne og hyldevogne

Selvom bordvogne kan bruges til rigtigt meget, har de dog sine begrænsninger, og skal man flytte borde, er det mere hensigtsmæssigt at bruge en bordflytter, som kan betegnes som en bordvogn til flyt.
Bordvogne og hyldevogne er nemlig ikke så store, at det er hensigtsmæssigt at flytte borde på, og da er man bedre tjent med en anden løsning. Bruger man en bordvogn til at flytte borde med, kan man risikere at bordet glider af vognen og bliver beskadiget eller at nogen kommer til skade. Herudover kan det være svært at styre vognen, når man har så stort et læs på, som et eller flere borde kan være.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalgt af bordvogne til alle formål. Se vores flotte sortiment her på siden og bestil med få klik dine nye bordvogne. Har du spørgsmål til vores bordvogne eller andre produkter, er du velkommen til at skrive til os i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe