Industrihjul

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Industrihjul med bremse

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af industrihjul til både transportvogne, rullecontainere og en lang række andre ting, der er nødvendigt at kunne flytte. Vores hjul kan også bruges til at montere under reoler, skabe eller andre møbler, det er hensigtsmæssigt at kunne flytte rundt på efter behov.
Industrihjul er meget ofte fremstillet af stål med selve hjulet i gummi, men hjul med fælg af hård plast findes også. Hård plast er ikke nær så holdbart som stål, men i mange tilfælde kan det være tilstrækkeligt.
Et drejehjul kan være relevant til emner, hvor man har brug for at hjulet kan køre hele vejen rundt. Med et drejehjul er man ikke begrænset af et fastlåst ophæng, for her er hjulet monteret med en drejeskive, således at hjulet altså kan dreje 360 grader rundt. Denne funktion kan ses også på blandt andet kufferter og barnevogne og kan i mange tilfælde være en fordel.

Industrihjul til lager eller værksted

På et lager eller et værksted kan det være aktuelt at kunne fastlåse et bord med hjul, så det ikke havner steder, det ikke skulle være og potentielt kan skabe farlige situationer. Det kan eksempelvis være, hvis en medarbejder i farten uforvarende får skubbet til bordet, så det kører afsted og måske støder ind i en arbejdende maskine eller en medarbejder.
For at højne sikkerheden på lageret eller værkstedet, ja alle steder, hvor man bruger vogne med hjul, kan man derfor benytte industrihjul med bremse. Bremsen aktiveres med et let tryk med foden, og så er man sikker på, at vognen ikke kører nogen steder. Hos AJ Produkter finder du flere forskellige modeller af industrihjul med bremse, og her kan du med stor sandsynlighed finde et hjul, der passer til netop dit projekt.

Industrihjul gummi

Når man er på udkig efter industrihjul, vil man opdage, at de fleste er lavet af gummi. Gummi er et utroligt slidstærkt materiale, og blandt andet derfor benyttes dette materiale til industrihjul. Også det faktum, at et industrihjul af gummi ikke med jævne mellemrum skal have luft i, er medvirkende til, at de er så velegnede til lager og værksted.
Selvom gummi er særdeles slidstærkt, kan også et industrihjul af gummi slides op, og da kan du købe nye hos AJ Produkter. Hos os finder du både små og store industrihjul og både med og uden bremse. Gå på opdagelse i vores mange produkter og bestil dine industrihjul allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe