Stolehjul

Med en kontorstol kan man komme i den situation, at et hjul går i stykker og skal udskiftes. Her vælger nogle at kassere stolen og i stedet købe en ny, men i virkeligheden kan de fleste udskifte et hjul på en stol selv, og da kan der være mange penge at spare fremfor at købe en helt ny stol.
Er resten af stolen meget slidt, kan det naturligvis være værd at overveje, om det er tid at købe en ny, men en kontorstol har en lang levetid, og i mange tilfælde vil det derfor være mere hensigtsmæssigt at købe et nyt hjul til sin stol.

Nye hjul til alle slags stole

Også et nyt hjul til sin gamerstol kan det blive nødvendigt at skaffe, for selvom man meget ofte sidder på det samme sted og spiller, kan hjulene blive slidt og man må udskifte.
Skal alle stolens hjul skiftes ud, kan man købe et sæt med stolehjul, men er det blot et enkelt hjul, der er gået i stykker, kan man altså nøjes med at købe ét hjul.
Til en standard kontorstol kan man bruge et standard hjul, men er der tale om hjul til en Oxford stol eller hjul til en Eames stol kan man ikke være sikker på, at et standard hjul kan bruges. Det kan man med fordel undersøge, inden man lægger noget i kurven, for det er ærgerligt at få købt det forkerte.

Fordel med et lager af hjule til stole

I en større virksomhed med mange ansatte og dermed også mange kontorstole kan det være en fordel med et lille lager af hjul til stole. Med en lille beholdning af hjul er man ikke belastet af at skulle vente på at de nye hjul ankommer, men kan blot tage et nyt hjul op af skuffen og sætte det på.
På den måde kan man spare både tid, penge og ikke mindst ærgrelse, for hvis man er vant til at sidde på en behagelig og ergonomisk korrekt stol, kan det være svært at vænne sig til at sidde på en taburet, en stol fra frokoststuen eller hvad man nu kan finde, indtil de nye hjul ankommer med posten.
Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige hjul til stole, og her kan du med stor sikkerhed finde et hjul til virksomhedens kontorstole. Se vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe